Resident Evil 3 - demo

Snart får du se akkurat hvor skummelt Resident Evil 3 er

Capcom lanserer en demo for nyversjonen denne uken.

Capcom kunne mandag avsløre at en demo for nye Resident Evil 3 er rett rundt hjørnet. Fra og med 19. mars kan spillere teste en bit av det oppussede eventyret, på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Jo bedre grafikken blir, jo styggere blir monstrene.
Capcom

Raccoon City Demo lar spillere stifte bekjentskap til protagonist Jill Valentine, som desperat forsøker å unnslippe monsterbefengte Raccoon City. Ifølge Capcom begynner demoen et stykke ut i historien, men nøyaktig hvilken del av spillet den byr på er foreløpig en hemmelighet.

Utvikleren var litt mer villig til å dele tips for å komme seg gjennom demoen, som å være sparsom med ammunisjon. Mens nye Resident Evil 3 er mer actionorientert enn fjorårets Resident Evil 2-nyversjon, påpeker Capcom at det sjelden lønner seg å plaffe løs på alt man ser.

Ettersom demoen for Resident Evil 2 kun varte i 30 minutter før den ikke virket lenger, har mange lurt på hvordan det blir med tidsbegrensninger denne gangen. Via Twitter fortalte utvikleren at det ikke blir noen begrensninger på tid og at man kan spille gjennom demoen så mange ganger man vil.

Resistance-beta neste uke

Ved siden av demodato kunngjorde Capcom detaljer for en åpen beta for Resident Evil Resistance. 27. mars begynner testing av den asymmetriske flerspilleropplevelsen, og tilsynelatende kan alle som har lyst til å delta hoppe rett inn.

Resident Evil Resistance, tidligere kjent som Project Resistance, ble opprinnelig avduket i fjor. Spillet lar fire spillere jobbe sammen om å unnslippe uhyggelige omgivelser, mens en femte spiller tar på seg jobben med å legge ned feller og gjøre livet surt for den uheldige kvartetten.

Resident Evil 3, som inkluderer Resident Evil Resistance, lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 3. april.

Final Fantasy VII Remake-demoen er lansert.
Du kan teste spillet gratis på PlayStation 4 »

Siste fra forsiden