Resident Evil 3: Nemesis

Se den nye traileren fra nyversjonen av Resident Evil 3

Nemesis dukker opp.

Etter mange rykter ble omsider nyversjonen av Resident Evil 3 offisielt kunngjort på tampen av fjoråret, og nå har vil blitt servert en ny trailer som kan brukes til å utvinne litt mer informasjon om spillet.

Der vi kun fikk et kort glimt av spillets farligste trussel Nemesis i den første traileren, byr den nye videoen på flere opptredener av den fryktinngytende krabaten.

Den nye versjonen av Resident Evil 3 blir altså en total overhaling av originalspillet fra 1999, og selv om mye blir gjenkjennelig for fansen, vanker det også noen nyvinninger i den renoverte utgaven.

Capcom

Fjerner låst kameravinkel

For eksempel rettes kameraet igjen over skulderen til spillfiguren, slik at du faktisk kan se hvor du går. I originalspillet gjorde låste kameravinkler det svært vanskelig å vite hva som ventet rundt neste sving.

Handlingen er naturlig nok den samme som før, og tar for seg historien til Jill Valentine. I likhet med øvrige spill i serien blir det en kamp for overlevelse mot grusomme vandøde i alle fasonger.

Capcom har allerede stor suksess med sin nyversjon av Resident Evil 2, som kom ut for temmelig nøyaktig ett år siden til stort sett svært gode anmeldelser. Også her på verket var mottakelsen god.

Studioet har også et nytt Resident Evil-spill på vei under navnet Project Resistance, som byr på en helt ny samarbeidsvri som mange spillere har vært skeptiske til. Spillet får en lukket betatesting i oktober på PlayStation 4 og Xbox One, men har ennå ikke fått en slippdato.

Les også: Se en hel kamp fra det nye Resident Evil-spillet »

Siste fra forsiden