Resident Evil 3

Resident Evil 3-nyversjon bekreftet – lanseres april 2020

Ryktene om en Resident Evil 3-nyversjon har nærmest løpt løpsk de siste ukene, og tirsdag kom omsider den offisielle bekreftelsen. Sony dro frem en trailer under sin siste State of Play-sending for året, som både viser spillet i all sin prakt og i tillegg avslører en lanseringsdato.

Kommer til våren

Tilbake på zombiekjøret.
Capcom

Nye Resident Evil 3 – alternativt kalt Resident Evil 3 Remake – lanseres 3. april 2020 for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Spillet lar både nye og gamle fans oppleve det klassiske grøssereventyret i helt ny drakt, og i likhet med årets Resident Evil 2-oppussing blir det også noen nyvinninger her og der.

For eksempel rettes kameraet igjen over skulderen til spillerfiguren, slik at du faktisk kan se hvor du går. I motsetning til i originalspillet, der låste kameravinkler alltid gjorde det svært vanskelig å vite hva som ventet rundt neste sving.

Handlingen er riktignok den samme, og tar for seg historien til Jill Valentine. I likhet med øvrige spill i serien blir det en kamp for overlevelse mot grusomme vandøde i alle fasonger. Traileren – som du ser øverst i artikkelen – gir også et kort glimt av spillets verste trussel; Nemesis.

Videoen avslørte også at det asymmetriske flerspillerspillet Project Resistance slippes som en del av Resident Evil 3. Spillet, som nå heter Resident Evil Resistance, lar fire spillere forsøke å unnslippe en marerittlabyrint, mens en femte spiller legger feller og gjør annen ugagn for å hindre dem i å nå målet sitt.

Vi likte nye Resident Evil 2 godt.
Les vår anmeldelse her »

Siste fra forsiden