Snart kan du høre på Spotify på PlayStation 4 og spille samtidig

Sony og Spotify inngår samarbeid.

Audun Rodem, Gamer.no, Spotify

I en noe overraskende vri har Sony og Spotify gått sammen om å levere den populære musikkstrømmetjenesten til PlayStation-konsoller. Dette melder Sony på sin PlayStation-blogg.

På Sonys plattformer får tjenesten navnet PlayStation Music, og erstatter deres nåværende musikktilbud, Music Unlimited. Alle de nåværende musikksporene som kan strømmes fra Spotify il bli tilgjengelige.

Hør musikk mens du spiller PlayStation 4

På PlayStation 4 vil du kunne spille av musikk fra tjenesten mens du koser deg med spillene dine. PlayStation 3 får ikke denne støtten. Tjenesten kommer i tillegg til Sonys Xperia-telefoner og nettbrett.

Har du allerede et Spotify Premium-abonnement, trenger du bare å lenke denne sammen med PlayStation Music-tjenesten når den lanseres. Ifølge blogginnlegget vil du lett kunne høre på musikk fra spillelistene du allerede har laget deg i Spotify, samt bruke spillelistene du og vennene dine har samlet opp. Det nevnes også at Spotifys egne selvlagde spillelister vil kunne brukes.

Usikker lanseringsdato

Sony har ikke kommet med en fast lanseringsdato riktig enda, men forteller i innlegget at de legger ned Music Unlimited-tjenesten 29. mars. Det er derfor ikke utenkelig at vi får se PlayStation Music allerede i månedsskiftet mars-april.

Har du et Music Unlimited-abonnement fra før av, vil du få den siste måneden din gratis.

Siste fra forsiden