Fallout 76

Snart kan alle hjelpe til med å luke ut feil i Fallout 76

Bethesda lanserer offentlig testserver – og mye annet som spillere har etterspurt.

Bethesda

Bethesda har stadig forbedringer på gang til Fallout 76, og i den forbindelse har utvikleren nå kommet med en ny statusoppdatering som også gir oss innblikk i hva studioet planlegger på litt lengre sikt for spillet – og der er det et par større nyheter.

Den viktigste nyheten er kanskje at Bethesda planlegger å lansere en offentlig testserver (PTS) til Fallout 76 i løpet av neste år.

Studioet har ikke delt alle detaljene ennå, men sier at arbeidet er i gang og at de kommer til å komme med mer informasjon når de har løst de største problemene.

Perk Loadout og Legendary-system

Bethesda

Som blant andre PC Gamer peker på er en offentlig testserver noe spillere har etterspurt i lengre tid – blant annet på Bethesdas eget forum – på grunn av de mange feilene med spillet og de mange mislykkede forsøkene på å fikse dem.

En annen større forbedring studioet planlegger neste år er en skikkelig Perk Loadout-funksjon. Dette er også noe Fallout 76-spillere har spurt om i lang tid, for eksempel på Reddit, hvor Bethesda selv bekreftet at de er klar over tilbakemeldingene.

Det nye Perk Loadout-systemet er også i en tidlig fase, og ingen flere detaljer foreligger ennå.

Ikke minst opplyser Bethesda at et Legendary Player-system skal på plass i løpet av 2020. Dette skulle opprinnelig komme tidligere i år, men ble av ulike årsaker utsatt. Legendary Player er et prestisjesystem som tildeler spillere over nivå 50 en Legendary-status som lar deg tilbakestille figuren med nye og kraftigere ferdigheter.

Alle nyhetene finner du hos Bethesda.

LES OGSÅ: Apex Legends får et splitter nytt kart »

Siste fra forsiden