Snart klart for Lords of the Fallen-utviklerens neste action-rollespill

The Surge har fått lanseringsdato.

The Surge – et science fiction-basert action-rollespill inspirert av Dark Souls – har omsider fått en slippdato. I en pressemelding skriver utvikler Deck 13 at spillet blir å finne på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 16. mai i år.

I likhet med Dark Souls-spillene lover The Surge storslåtte kamper med høy vanskelighetsgrad.
Focus Home Interactive

I tillegg til datoen slapp utgiver Focus Home Interactive en fersk trailer for spillet, som setter tonen for utfordringene som venter. Videoen – som du kan se over – tar oss med inn i en ødelagt fabrikk, der spillere i må kjempe seg forbi utallige onde maskiner for å oppklare The Surges hemmelighet.

Dark Souls møter science fiction

The Surge ble først avduket i 2015, året etter Deck 13 slapp sitt forrige action-rollespill – Lords of the Fallen. Spillet er satt til en dystopisk fremtid, der planeten vår er i ferd med å dø ut. Maskiner har tatt over de fleste jobbene i samfunnet, og mennesker som søker arbeid er nødt til å utstyres med såkalte eksoskjeletter.

Se 14 minutter fra The Surge. (Video: Focus Home Interactive)

En dag går imidlertid ting galt, og i sin første dag på jobben tvinges protagonist Warren til å hamle opp med ustyrlige roboter og halvgale mennesker med defekte eksoskjeletter. Ferden går gjennom en falleferdig verden full av mystikk og hemmeligheter, med dødelige fiender rundt hvert eneste hjørne.

Som med Deck 13s forrige spill henter kampsystemet mye inspirasjon fra Dark Souls-serien, med høy vanskelighetsgrad og store, fryktinngytende sjefskamper. Ifølge utvikleren har målet imidlertid vært å gjøre ting litt annerledes denne gangen, og hvordan ting skal fungere kan du se i videoen til høyre i artikkelen.

Vi hadde mye pent å si om Lords of the Fallen.
Vår anmelder kalte spillet forfriskende vanskelig »

Siste fra forsiden