Actionrollespillet The Surge får en oppfølger til neste år

Skal bygge videre på forgjengeren, med mer brutale kamper og helt nye omgivelser.

Focus Home Interactive

Det spennende actionrollespillet The Surge skal få en oppfølger i 2019. Det forteller utgiver Focus Home Interactive onsdag i en pressemelding.

The Surge fra 2017 skal få en oppfølger.
Focus Home Interactive

Som sist er det Deck 13 som skal stå for utviklingen, og studioet lover en opplevelse som bygger videre på elementene fra forgjengeren. Spillere kan dermed vente seg flere knallharde kamper i en science fiction-inspirert verden, med en og annen forandring.

Blant annet vil kampsystemet gjennomgå en overhaling, og studioet hinter om et økt fokus på taktikk i møte med fiender. Mekanikken som lar deg angripe bestemte kroppsdeler på fienden, for å hakke av våpen og rustninger for eget bruk, skal også utvides på en eller annen måte.

Handlingen er satt til nye omgivelser, nærmere bestemt en stor og falleferdig by, som etter planen vil by på et mer ambisiøst nivådesign. Selvfølgelig venter det også haugevis av nye våpen og annet utstyr.

The Surge 2 utvikles for PC, PlayStation 4 og Xbox One, men en lanseringsdato er enda ikke fastsatt.

Godt alternativ til «Soulsborne»

The Surge kom til verden i mai 2017, og måtte umiddelbart tåle sammenligninger til Dark Souls og Bloodborne. Ved første øyekast er spesielt kampsystemet ganske likt, men vår anmelder mente likevel at spillet inneholdt nok forskjeller fra konkurrentene til å stå på egne ben:

– The Surge gjør et godt inntrykk i en sjanger dominert av spesielt én utvikler. Med et kjapt og godt kontrollsystem kombinert med kule avslutningsangrep og et innovativt system for å samle utstyr fra fienden, føles spillet annerledes nok ut fra konkurrentene til å virke unikt og nyskapende. The Surge forteller også en oppstykket, men spennende historie som gjør inntrykk, skrev Andreas Bjørnbekk.

Vi tok nylig en kikk på tre andre actionrollespill som skal lanseres i år.
Dark Souls-fans har mye spennende i vente »

Siste fra forsiden