Nyskapende racing i Ignite

Snart ute på PC

Utviklerne av Ignite hevder de har funnet et helt nytt bilspillkonsept.

Ignite er et arkadebilspill som skal lanseres for PC i løpet av høsten. I dette spillet gjelder det ikke bare å komme først over målstreken, men også å få flest poeng.

Poeng får du ved å kjøre godt, utføre stunts og ødelegge ting. Det interessante er imidlertid at underveis i løpet kan du investere poengene dine i nitro, som lar deg suse forbi motstanderne i superfart.

Ny type fartsgalskap?

Problemet er selvfølgelig at ved å gjøre dette mister du poengene dine, og du kan selvsagt også risikere å krasje og miste plasseringer i tillegg. Dermed må du hele tiden vurdere hva som er lurest å gjøre i din situasjon.

Når løpet er over forvandles poengene du har igjen til bonustid, og dermed kan du risikere å vinne selv om du ikke har vært i tet en eneste gang.

Utviklerne tror at denne spillmekanikken vil føre til en helt ny måte å spille bilspill på, og mener den hele tiden vil presse spillerne til å fokusere, enten de er i tet eller på sisteplass.

Ellers loves vi en rekke forskjellige moduser, dynamisk og tilfeldig vær, tre typer biler (muskelbiler, superbiler og importbiler), 25 baner, mulighet til å spille mot opp til fire mennesker eller dataspillere og mye mer.

Mer informasjon om det utviklerne hevder blir årets store LAN-spill kan du finne på nettstedet deres.

Siste fra forsiden