Thief 4 offisielt kunngjort

Snik med Garrett

Mestertyven Garrett vender tilbake.

I forrige uke kom ryktene om at Eidos-Montréal ville kunngjøre Thief 4 i dag, og nå har de gjort nettopp det.

– Vi er fortsatt tidlig i utviklingen av Thief 4, men dette er et veldig ambisiøst og spennende prosjekt for Eidos, forteller Eidos-Montréal -sjef Stéphane D’Astous i en pressemelding.

Dagens kunngjøring var forventet (Foto: Kent William Innholt/Gamer.no).

Han fortsetter:

– Det er for tidlig å tilby spesifikke detaljer om spillet. For øyeblikket fokuserer vi på å rekruttere de beste talentene for kjerneteamet, slik at de kan hjelpe oss å lage det vi tror blir et av markedets mest interessante spill.

Pressemeldingen forteller også at de som allerede jobber med Thief 4 er erfarne veteraner fra spillindustrien, med mange populære titler på rullebladet.

Thief-serien er førstepersons snikespill satt til en spennende fantasy/steampunk-verden. Handlingen følger tyven Garrett, som av en eller annen grunn alltid klarer å rote seg inn i farlige konspirasjoner.

Serien er kjent for å tilby stor frihet og åpne oppdrag. Ved hjelp av et rikt arsenal med hjelpemidler kan du gjøre jobben din akkurat slik du ønsker selv. Lys og skygge spiller også en viktig rolle i serien, og det lønner seg å holde seg i mørket når du er ute for å røve.

Det er ikke kommet noen utgivelsesdatoe for Thief 4, og det er heller ikke klart nøyaktig hvilke plattformer spillet kommer til. Eidos-Montréal jobber forøvrig også med Deus Ex 3, som skal lanseres mot slutten av året til Xbox 360, PS3 og PC.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden