Actionrollespill fram fra glemselen

Snill eller slem

Enclave slippes på Wii og får kanskje oppfølgere.

For et halvt år siden meldte tyske Village1 Entertainment at de jobbet med en Wii-utgave Xbox-actionrollespillet Enclave. Enclave var et av de første spillene til den svenske utvikleren Starbreeze Studios, som blant annet har laget kritikerroste The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Enclave fikk en mer blandet mottakelse, og vår anmelder var begeistret for PC-utgaven.

Bildene er fra de tidligere utgavene av Enclave.

Uansett har TopWare Interactive nå sikret seg rettighetene til spillet og eventuelle oppfølgere. Wii-utgaven er omdøpt Enclave: Shadows of Twilight og skal være oppgradert med nye kontrollsystemer. Andre endringer er også gjort, men hva de går ut på vet vi ikke.

Spillet foregår i og rundt byen Celenheim. Denne underlige byen er omringet av en gigantisk kløft som ble skapt ved trolldom for flere hundre år siden. Kløften ble dannet for å holde uhyrene på den andre siden unna, men nå har disse begynt å finne veier over.

Du kan velge å alliere deg med enten Celenheim eller uhyrene. Spillet byr på to kampanjer, en viet hver side. Velger du å forsvare Celenheim får du spille som blant annet en jeger og en trollmann, mens den andre kampanjen byr på klasser som leiemorder og berserker.

Opprinnelig skulle Enclave: Shadows of Twilight slippes i løpet av dette halvåret, men den nye pressemeldingen fra TopWare Interactive oppgir ingen konkret utgivelseperiode.

Siste fra forsiden