Podkast

DoubleJump, episode 96

South Park og trakasseringsanklager i spillindustrien

Barnslig humor og ramme alvor går hånd i hånd i ukens episode.

Ubisoft

Gøran er tilbake i førersetet, og gir oss sine tidlige inntrykk av The Evil Within 2 og Middle-earth: Shadow of War. Håvard har anmeldt South Park: The Fractured But Whole, mens Jonas lefler med eldre spill han føler må fullføres før spill-høststormen virkelig begynner. I tillegg prates det om trakasseringsanklagene mot Naughty Dog, og Visceral Games sin plutselige bortgang.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden