Neste Kingdom Hearts med dato

Søvngjenger?

Birth by Sleep slippes i september.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep er det femte spillet fra alliansen mellom Disney og Square Enix. Som sine forgjengere er det en blanding av animerte klassikere fra filmstudioet og diverse spill fra rollespillutvikleren, alt snurret sammen gjennom seriens egen mytologi.

Anime vs. Askepott.

Det ble opprinnelig oppgitt at Birth by Sleep skulle lanseres i Vesten en gang i sommer, men Square Enix melder nå at den endelige slippdatoen er flyttet til september. Spillet utgis i Statene 7. september og her i Europa 10. september.

Birth by Sleep handler om tre «Keyblade Masters», krigere som kan reise mellom verdener takket være sine spesielle sverd. Hver av de tre krigerne skal ha sin egen historie, og ved å spille gjennom alle tre avdekker du hele hendelseforløpet i spillet.

Som vanlig blir det reiser til en rekke klassiske Disney-verdener, og denne gangen får vi besøke hjemverdenene til blant annet Snøhvit, Tornerose og Askepott. Utover enspillerdelen får vi også en del flerspillermoduser hvor du kan låse opp diverse bonuser i enspillerdelen.

Birth by Sleep er eksklusivt til PSP.

Siste fra forsiden