Spennende eventyr i Spielburg

Fikk du med deg spilldagboken fra Quest for Glory?

I løpet av noen måneder fullførte Joachim det klassiske eventyr/rollespillet Quest for Glory: So You Want To Be A Hero, og veien gjennom spillet ble beskrevet i ti lange bloggposter.

Quest for Glory er en blanding av tradisjonelt eventyrspill og rollespill. Spillet finner sted i en dal ved navn Spielburg, hvor befolkningen trues av en gjeng ondsinnede banditter. Spillerens oppgave er å redde befolkningen fra bandittene, men må selv finne ut hvordan dette skal gjøres. Et av spillets viktigste elementer er den store friheten det tilbyr; ikke bare kan du velge hvor og når du vil gjøre ulike ting, men de fleste situasjonene har også flere forskjellige løsninger.

Spillet ble først lansert i 1989, og fikk fire oppfølgere. Det ble utgitt av nå nedlagte Sierra, som også var kjent for serier som King's Quest, Police Quest og Leisure Suit Larry.

Nå som det er påske og litt mindre action enn vanlig på Gamer.no, tenkte vi det kunne passe med et lite gjensyn med spilldagboken. Her kan du klikke deg videre til alle artiklene i serien:

Les også: Quest for Glory-serien på GOG
Les også: Vil du bli helt eller tjuvradd?

Siste fra forsiden