Marvel vs. Capcom 2 relanseres

Spider-Man mot Mega Man

En oppdatert utgave av det elleville slåssespillet er på vei.

Det har gått rykter om at Capcom jobbet med en oppgradering eller relansering av arkadeslåssespillet Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroes, og for litt siden dukket det opp en relatert nettside med en klokke som telte ned.

Nedtellingen er nå over, og det er offisielt bekreftet at Marvel vs. Capcom 2 relanseres over nettet til Xbox 360 og Playstation 3. Det er Backbone Entertainment som står for nyversjonen, og de har tidligere utviklet HD-utgaven av Super Street Fighter II Turbo.

Marvel vs. Capcom 2 er et massivt slåssespill med hele 56 mer eller mindre kjente helter og skurker fra Marvel-universet og Capcoms mange spillserier. Du setter sammen lag på tre krigere, og slåss til alle motstandernes krigere eller dine egne går i bakken. Her kan Mega Man, Magneto og Hulken forene krefter for å banke opp Wolverine, Ryu og Strider. I motsetning til tidligere utgaver av spillet vil alle figurer være låst opp fra starten av.

Spillet vil ikke få den samme grundige oppdateringen som Super Street Fighter II Turbo, men det vil likevel bli en del forbedringer over originalen. I følge utviklerens blogg er nyversjonen basert på Dreamcast-utgaven, og byr på spilling over nettet, komplett med rangeringer og oversikt over dine kampstatistikker.

Grafikken består av 2D-figurer på 3D-bakgrunner, og du kan velge mellom ulike grafikkfiltre for å forbedre utseende på figurene. Du kan også velge om du vil ha originalmusikken eller kjøre dine egne låter fra harddisken på konsollen.

Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroes slippes en gang i løpet av sommeren, og i mellomtiden får Playstation 3-eiere en demo. Den slippes om et par dager i Statene, og litt senere i Europa.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden