Spill Dragon Age: Inquisition gratis på Xbox One denne helgen

Xbox Live Gold-medlemmer kan utforske spillet i seks timer.

BioWare

Om du enda ikke har spilt fjorårets store rollespillsatsning fra BioWare har du nå sjansen til å prøve det på Xbox One. Frem til mandag kan spillere med Xbox Live Gold-abonnement laste ned Dragon Age: Inquisition og nyte opptil seks timer med gratis spilletid.

For et spill på størrelse med Dragon Age: Inquisition er seks timer egentlig ganske lite. Likevel bør det være nok tid til å bestemme deg om du vil kjøpe fullversjonen som for øvrig også er på tilbud frem til mandag. Velger du å kjøpe spillet blir all fremdriften din overført, slik at du kan fortsette fra der prøvetiden tok slutt.

Ta dine første skritt i Thedas denne helgen.

I Dragon Age: Inquisition må du danne din egen fraksjon, kalt Inkvisisjonen, for å gjenopprette fred og orden i krigsherjede Thedas. Med en myriade av interessante figurer og et velutviklet valg-og-konsekvenssystem fikk spillet mye ros ved lanseringen i november i fjor:

– Dragon Age: Inquisition griper fatt I deg fra første stund, og slipper ikke taket før du har vært med på et spennende, involverende og langt eventyr. Den enorme verdenen man får utfolde seg i, og de mange gode figurene som du kan bruke timesvis på å prate med, gjør at du knapt trenger å kjøpe deg noen andre spill på denne siden av nyttår, var dommen da Marius Kjørmo anmeldte spillet for oss.

I tillegg til Xbox One er Dragon Age: Inquisition tilgjengelig på Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 og PC.

Video: Her kan du se 45 minutter med Dragon Age: Inquisition »

Siste fra forsiden