Vi gir deg 45 minutter fra Dragon Age: Inquisition

Marius og Bjarte viser frem ulike omgivelser, dialogsystemet, kamp og figurutviklingen.

Gamer.no har hatt en økt satsing på videoinnhold den siste tiden. Gjennom GamerTV har vi presentert e-sport fra verden over, det har vært sendinger fra våre egne ligaer i hele høst, det var direktesending fra SpillExpo i helgen og der debuterte også vårt splitter nye TV-show Easy Mode. Dette underholdningsprogrammet skal sendes hver fredag kveld utover høsten.

Pilotprosjekt

Men det skal ikke stoppe der. Som et pilotforsøk satte Marius Kjørmo og Bjarte Wathne Helgesen seg nylig ned for å spille Dragon Age: Inquisition, og spilløkten og samtalen er nå lastet opp på vår YouTube-kanal. Målet med denne videoen var å teste et nytt konsept der våre skribenter i tospann viser frem og snakker om nye, aktuelle spill. Vi velger å dele piloten med dere for å få tilbakemeldinger.

Opptaket er gjort på et tidlig tidspunkt i hovedhistorien til Dragon Age: Inquisition. Det viser litt av de ulike omgivelsene, dialogsystemet, litt kamp, og noe av figurutviklingssystemet.

Vi har naturligvis gjort oss et par bemerkninger og erfaringer selv. Videoen har en jevn bakgrunnsstøy fra viften på datamaskinen som ble brukt til å gjøre opptaket. Det skal vi jobbe med å bli kvitt. Av selve innholdet forsøkte vi å unngå avsløringer av historien. Dette førte til at vi spilte på områder som figuren vår allerede hadde utforsket, og videoen ble derfor ikke like actionfylt som den burde.

Ønsker dere at vi skal mer av denne typen innhold? Hva kan vi gjøre bedre og annerledes? Kanskje dere har ønsker om spill vi skal ta for oss neste gang? Vi ser frem til tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

Dragon Age: Inquisition kommer i salg 21. november, for Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Vår anmeldelse kan ventes i løpet av uka.

Siste fra forsiden