Podkast

Spill som ble inspirert av Mad Max-filmene

Rad Crew ser på filmenes post-apokalyptiske ringvirkninger.

I ukens Rad Crew er det selvfølgelig Metal Gear Solid V som er spillet på (nesten) alles lepper. Kojima sitt helsprø spill har høstet meget gode anmeldelser, men hva syns vi i Rad Crew om det?

Hvor har de det fra?

Å krasje inn i motstanden er en god taktikk i Mad Max, såfremt støtfangeren er sterk nok.

Vår egen Jack Tenold har spilt Mad Max og forteller om det spillet. Og i forbindelse med Mad Max har vi også laget ukens Topp 5-liste. Når du titter på det nye Mad Max-spillet er det kanskje lett å tenke at det henter inspirasjon fra andre postapokalyptiske spill, men Mad Max er jo opphavet. Derfor går vi gjennom fem av de mest minneverdige spillene basert på Mad Max-filmene.


Rad Crew - sesong 10, episode 10

Til slutt inviterte vi lytterne til å diskutere prising av spill. Bør de koste 600 kroner? Spiller lengden på spillet noen rolle?

  • (04:00 - 21:00) Topp 5 spill inspirert av Mad Max
  • (21:00 - 38:00) Nyheter
  • (38:00 - 1:22:30) Metal Gear Solid V
  • (1:22:30 - 1:28:40) Mad Max
  • (1:28:40 - slutt) Ukens spørsmål: Bør spill koste 600 kroner?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 3. september
Rad Crew, 27. august

Rad Crew, 20. august

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden