Spillmagasinet fortsetter på TV2 i mars

Første lørdag i mars er Spillmagasinet tilbake på TV2. Programmet vil få samme sendetid som i fjor, men innholdet blir noe forandret.

Frode Haugen og Cathrine Riis Lilleaas blir programledere i de ti programmene som skal gå frem til sommeren. På grunn av de økonomiske rammene har Thomas Strzelecki, tredjemann fra premieresesongen, vært nødt til å forlate programserien. Innholdsmessig kan vi vente oss en del forandringer fra i fjor.

- Vi vil ha større fokus på bredde og dybde når det gjelder anmeldelser av spill. Bakgrunnstoff og intervjuer med utviklere og miljøer er veldig viktig, forteller Frode Haugen til Gamer.no. Han legger til at de vil forsøke å finne en balansegang mellom dybde og allmenn interesse, slik at de som allerede er veldig interessert i spill finner programmet nyttig.

Lørdag 5. mars kl. 1930 starter årets sesong, og i følge Spillmagasinet.no kan vi vente oss en sniktitt på det kommende Gudfaren-spillet fra Electronic Arts. Utover i sesongen lover de gode reportasjer fra premierer på nye konsoller og spill, samt eksklusive videoklipp.

Siste fra forsiden