Spillmagasinet i endring

Den tredje sesongen av Spillmagasinet er på trappene, og vi kan se frem til et mindre familiepreget program denne våren.

Tirsdag om to uker er Spillmagasinet tilbake på TV-skjermen. Programmet har de siste to sesongene vært TV2 sin spillsatsning, og i det siste halvannet året også vært det eneste TV-programmet som er dedikert til spill her i Norge.

Årets sesong debuterer på søsterkanalen TV2 Zebra tirsdag 18. april, og Frode Haugen får denne gangen eneansvar som programleder. Men dette er på langt nær de eneste endringene vi kan vente oss.

Frode Haugen (Foto: Lars Wærstad/Spillmagasinet.no)

- Programmet blir ganske annerledes enn tidligere sesonger. Familiefokuset blir erstattet med stoff for gamere - av gamere, men det gjør også at vi ikke kan sende programmet på TV2 på lørdagskvelden, forteller Haugen til Gamer.no.

Økt fokus på de som er over gjennomsnittlig interessert i spill vil antageligvis glede de fleste av våre lesere. TV2 Zebra gir mye friere tøyler for programkonseptet, og Haugen forteller til Gamer.no at resultatet blir det konseptet han alltid har hatt lyst til å lage. Han kan også fortelle at de denne gangen vil ha sendinger med publikum, og involvere seerne mer enn før.

- Programmet vil bli preget av spillhumor, ikke programlederablegøyer, samtidig som vi vil se på nye utgivelser med skarpere og mer kritiske øyne enn før, sier Frode Haugen ifølge Spillmagasinet.no. Han lover også mer spillbilder, mindre av sitt eget ansikt og mer stoff om spillene som ikke nødvendigvis selger mest.

Årets sesong vil ha ukentlige konkurranser i spillbutikken Spider-man i Oslo, hvor spillentusiaster kan møte opp og utfordre hverandres ferdigheter. Mer informasjon om dette blir annonsert på nettstedet Spillmagasinet.no.

Spillmagasinet har premiere på TV 2 Zebra, tirsdag 18. april kl. 21.25. Programmet vil som tidligere sendes i opptak, og reprisen går hver fredag klokken 21.45.

Siste fra forsiden