Splinter Cell: Chaos Theory

Splinter Cell: Chaos Theory fikk nesten toppkarakter hos oss – nå er det gratis

Ubisoft gir bort PC-versjonen.

Ubisoft

Ubisofts 35-årsjubileum ruller videre, til tross for fortsatte murringer om ukultur og dårlig oppførsel hos selskapet. Nå har utvikleren trukket frem nok en gavepakke til spillere, og frem til 6. desember kan man plukke opp Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory helt gratis på PC.

Snike, snike.
Ubisoft

De som er interesserte trenger bare besøke Ubisofts nettsider. Her trykker man på «Ubisoft Connect PC»-knappen og logger seg inn med Ubisoft-konto for å sikre seg et eksemplar.

Alternativt kan man også legge det til i spillbiblioteket direkte via skrivebordsprogrammet Ubisoft Connect.

Kritikerrost Sam Fisher-utflukt

Splinter Cell: Chaos Theory er det tredje innslaget i serien om spesialagent Sam Fishers eventyr. Spillet kom opprinnelig til verden i 2005, og fikk en svært positiv mottakelse fra mange – inkludert vår egen anmelder.

– Seriens tredje spill er uten tvil det beste av dem, det er et interaktivt kunstverk av de sjeldne. Ikke bare er grafikken og lyden innvolvert i et herlig giftemål, men spillet viser til en meget sterk historie krydret med god og humørfylt dialog. Hvis oppfølgere til spill skulle hatt en prototyp å arbeide ut i fra hadde Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory vært den perfekte modell, skrev Mikael Harstad Groven den gang.

Ubisoft har flere Tom Clancy-spill i ilden.
Gratisspillet XDefiant lover hektiske kamper på små arenaer »

Siste fra forsiden