Splinter Cell-demo på vei

Splinter Cell: Conviction-demo legges ut snart.

Det er få som mestrer skyggespill og sniking like godt som veteranspion Sam Fisher. Han har gjemt seg i dødvinkelen vår i nesten et tiår nå, og det er ingenting som tyder på at folk begynner å gå lei.

Det ofte utsatte Splinter Cell: Convictions' april-lansering nærmer seg med stormskritt. Hvis ventetiden likevel virker uholdbart langt unna så vil det ifølge Microsoft selv dukke opp en ordentlig spillbar demo av det mystiske spillet straks.

Les også:Sam Fisher drøyer enda litt

Dette røpes gjennom en video på Xbox 360s offisielle nettsted. Demoen vil være tilgjengelig eksklusivt for Xbox 360-eiere førstkommende torsdag, altså 18. mars.

Demoen skal være representativ for spillet, men så oppstykket at det skal være umulig å ødelegge noe av handlingen. Det loves at vi blant annet skal få lov til å utføre et avhør av passe lyssky karakter, i tillegg til et annet mer standard oppdrag.

Splinter Cell: Conviction lover å revolusjonere både sjangeren og serien med et actionfokusert snikespill enn vi har fått før, med masse stilige gadgets.

Spillet lanseres 15. april her til lands.

(Kilde: Microsoft)

Siste fra forsiden