The DioField Chronicle

Square-rollespillet The Diofield Chronicle nærmer seg lansering

Kommer i september, med demo neste måned.

Tidligere i år dro Square Enix sløret av et nytt rollespill kalt The DioField Chronicle. Nå har utvikleren satt dato for prosjektet, og lanseringen blir 22. september i år.

The DioField Chronicle.
Square Enix

Som Square fortalte i mars skilter The DioField Chronicle med taktiske kamper som foregår i sanntid. Det hele er bygget på et nytt kampsystem kalt Real Time Tactical Battle, som vektlegger det å tenke strategisk for å takle fiender.

Hva historien angår inviterer spillet til en lekker verden, som er rammet av kriging og harde kamper. I rollen som leiesoldatgjengen Blue Fox må man stå imot ondskapen, og finne en måte å redde verden på. Klassisk Square Enix-opplegg, altså.

Ved siden av slippdatoen ble det også bekreftet at en demo er på vei. Denne blir tilgjengelig fra 10. august, og lar spillere oppleve de innledende delene av spillet. Square påpeker at man får ta med seg fremdriften videre fra demo til fullversjon.

The DioField Chronicle kommer til PC via Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch. Du kan se en trailer for spillet øverst i artikkelen.

LES OGSÅ: Square Enix har utsatt Forspoken igjen – denne gangen til 2023 »

Siste fra forsiden