The DioField Chronicle - Valkyrie Elysium

Square avduket to nye rollespill onsdag

The DioField Chronicle og Valkyrie Elysium kommer senere i år.

Square Enix

Foran onsdagens Japan-fokuserte State of Play hadde mange et håp om å se noe mer fra Final Fantasy XVI eller Final Fantasy VII Remake. Slik gikk det ikke, men Square Enix hadde riktignok to nye rollespill å vise frem.

The DioField Chronicle.
Sony

The DioField Chronicle – det første av de to – er et strategifokusert rollespill med taktiske kamper som foregår i sanntid.

Det hele er satt til en rett og slett nydelig verden, preget av krig. Spillere tar kontroll over en gruppe leiesoldater som kaller seg Blue Fox, og må bekjempe de finner av motstand.

Spill nummer to heter Valkyrie Elysium. Dette er et mer actionfokusert rollespill, med frenetiske kamper som kan minne litt om Nier: Automata.

Valkyrie Elysium.
Sony

Som Square forteller foregår Valkyrie Elysium et stykke tilbake i tid, i en verden der jordens undergang tilsynelatende er like rundt hjørnet. Spillets titulære protagonist sendes ned til jorden, der hun – og krigerne hun får rekruttere på veien – må prøve å rydde opp i kaoset.

Begge spillene kommer en gang senere i år, men ingen eksakte datoer er klare. The DioField Chronicle kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch, mens Valkyrie Elysium er eksklusivt for PlayStation 4 og PlayStation 5.

LES OGSÅ: Square har utsatt storsatsingen Forspoken »

Siste fra forsiden