Star Fox Zero får april-lansering

Nintendo annonserte også tårnforsvarsspillet Star Fox Guard.

Nintendo

Star Fox Zero så lenge ut til å fylle rollen som Nintendos storsatsning for julesesongen 2015, før det i september ble utsatt for å gi utvikleren tid til å forbedre spillet. Nå er det endelig klart for stjernerevens neste eventyr, og Nintendo har satt lanseringsdatoen til 22. april.

Shigeru Miyamoto viste frem mer av Star Fox Zero. (Video: Nintendo)

Under torsdagens Nintendo Direct-presentasjon viste Star Fox-sjef Shigeru Miyamoto frem nye klipp fra spillet, som du kan se i videovinduet til høyre. Miyamoto forklarte også mer om Star Fox Zeros portalsystem, som lar spillere velge ulike veier for å komme seg gjennom spillet.

Star Fox Guard

Nintendo trakk også sløret av et annet Star Fox-spill, som opprinnelig ble vist frem på E3 i 2014, under kodenavnet Project Guard. Star Fox Guard kan best beskrives som et tårnforsvarsspill, der du hjelper Slippy og hans onkel, Grippy, med å holde et utgravningsområde fritt for ubudne gjester.

Slippy og Grippy.
Nintendo

Ved siden av spillets enspillermodus byr Guard også på et Super Mario Maker-lignende byggeverktøy, som lar spillere skape sine egne brett og dele dem med andre.

Star Fox Guard kommer til Wii U samtidig med Star Fox Zero – altså 22. april – og kan enten kjøpes separat eller i en samlepakke som inkluderer begge spillene.

Vi fikk prøve Star Fox Zero i fjor.
Vår skribent ble ikke veldig imponert »

Siste fra forsiden