Star Wars Battlefront-oppfølgeren får full enspillerkampanje

Det neste spillet i serien blir en mer komplett opplevelse, har EA nå bekreftet.

EA har nå bekreftet at Star Wars Battlefront-oppfølgeren får en fullverdig enspillerkampanje.
Electronic Arts

Selv om vi ga Star Wars Battlefront en god mottakelse her på verket fikk spillet en del kritikk for å være en noe tynn affære som blant annet manglet en egen kampanjedel. EA har tidligere signalisert at de ønsket å besvare kritikken så godt de kan i oppfølgeren, og nå ser det ut til at de har oppfylt løftene.

Som blant andre Escapist Magazine melder har EA nemlig lagt ut en Twitter-melding nylig hvor de bekrefter at det neste Star Wars Battlefront-spillet får en splitter ny, full enspillerkampanje.

Electronic Arts

Større og flere områder

Dermed er i alle fall ett de største ankepunktene mot det første spillet tatt hånd om. I Twitter-meldingen skriver EA videre at spillet blir større enn tidligere og at det vil ta spillerne til flere områder og by på mange nye figurer fra Star Wars-universet. Spillet vil by på mange flere nyheter som skal røpes i løpet av de kommende månedene, ifølge utgiveren.

Det som er sikkert er at spillet trenger en oppfriskning. Som vi meldte i desember har Star Wars Battlefront slitt med å holde på spillerne, særlig blant PC-spillerne, hvor bare ett par-tre tusen PC-spillere over hele verden var inne i spillet i løpet av en tilfeldig valgt periode på 24 timer.

I tillegg til enspillerkampanje har EA tidligere også lovet at oppfølgeren blant annet vil få større og bedre verdener basert på de nye filmene som er kommet ut, og ikke kun de gamle titlene. EA har også sagt at de har planer om å slippe minst ett Star Wars-spill hvert år i løpet av de neste tre til fire årene.

BioWare har også avslørt mer om sin neste, store spillsatsing »

Siste fra forsiden