Podkast

DoubleJump, episode 42

Stellaris er bra, men ikke uten svakheter

I tillegg diskuterer DoubleJump-gjengen The Walking Dead: Michonne, Uncharted 4 og verdensrekordjakt.

Paradox/DoubleJump

Beklager at denne ukas episode er en dag forsinket. Gøran har hatt en ukes ferie, og trengte tid på komme seg igjen etter slitsomme dager fylt av sol, bading og altfor mye mat. Han har imidlertid rukket å spille både Hearthstone: Whispers of the Old Gods og litt Uncharted 4 i løpet av uka som har gått.

Marius har hatt mer tid til spilling, og har blant annet kost seg med Stellaris, det nye strategispillet fra Paradox som høstet godt kritikk her på Gamer.no. I tillegg snakkes det om The Walking Dead: Michonne, Killer Instinct og Nintendo NX-ryktene.

Her er tidspunkter for noen sentrale samtaleemner:

  • (17:00) Killer Instinct
  • (22:00) The Elder Scrolls: Online
  • (29:45) Stellaris
  • (53:30) Hearthstone
  • (1:02:20) Uncharted 4
  • (1:13:30) The Walking Dead: Michonne

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden