Stjel andres dypeste hemmeligheter

Christopher Nolan vurderer et spill satt til Inception-universet.

Chrisopher Nolans Inception er en av sommerens absolutt største kinosuksesser, folk bokstavelig talt strømmet til kinoen for å oppleve mannens kreative og svært forvirrende sci-fi-fortelling.

I et intervju med amerikanske Variety uttalte regissøren – som også stod for filmer som The Dark Knight, Memento, the Prestige med flere – at han faktisk har tenkt på å lage et spill basert på filmen:

– En av tingene vi vurderer nå er et spill basert på filmens verden, et spill med alle slags ideer som ikke passer inn i en helaftens film.

Det er ikke vanskelig å tenke seg at et spill satt til dette universet ville kunne ha noe for seg. For de som ikke har sett filmen, Inception er i det store og hele en fortelling om det underbevisste. Leonardo DiCaprio og hans ressurssterke kompanjonger er i stand til å bryte seg inn i offerets underbevissthet og overbevise vedkommende om å overlevere deres dypeste og mørkeste hemmeligheter.

I denne filmen beskrives underbevisstheten som mer eller mindre realistiske fantasiverdener som man selv har skapt, så det burde ikke være noen kreative grenser i et Inception-spill.

Men det blir nok en stund til vi får se noe til en spillversjon av denne hjernemoseren. Som Nolan uttalte:

– Det er noe vi har snakket om og vurderer å gjøre på lang sikt, om et par år.

Les også:3DS dato trolig lekket
Les også:Spilte gjennom Mass Effect 28 ganger
Les også:Quantic Dream på Xbox 360


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden