Stor feil rammer Helldivers-spillere

Du kan miste alt dersom kontrolleren går tom for strøm.

Sony Computer Entertainment

En stor feil i skytespillet Helldivers har resultert i at flere spillere har mistet all fremdriften sin. Når PlayStation-kontrolleren går tom for batteri laster spillet inn en helt fersk figur på nivå én. Denne overskriver så din eksisterende figur dersom du kommer til et lagringspunkt.

Utvikleren Arrowhead, det svenske studioet bak Magicka, har bekreftet at problemet eksisterer, og de jobber med å rette opp denne og andre feil til spillets neste oppdatering. Helldivers sliter nemlig ikke bare med kontroller-feilen, og spillere på det offisielle PlayStation-forumet beskriver flere måter de har mistet fremdriften sin på.

Lang liste med feil

Sjekk kontrollerbatteriene dine før du drar ut på oppdrag.

På spillets Reddit-side har Arrowhead ramset opp alle feilene de kjenner til og hva du kan gjøre for å unngå dem. Hva kontroller-feilen angår bør du først og fremst sørge for at kontrolleren din er fulladet før du begynner å spille:

– Ikke bytt kontroller hvis batteriet begynner å gå tomt. Bare plugg den inn i konsollen, vent til du er tilbake på skipet ditt og sørg for at spillet fullfører hele lagringsprosessen. Deretter kan du bytte, skriver utviklerne.

Når spillets oppdatering slippes er foreløpig usikkert, men inntil den er her bør spillere passe ekstra godt på figurene sine. Om spillets nåværende problemer ikke har skremt deg bort, kan du plukke opp Helldivers til PlayStation 3, PlayStation 4 eller PlayStation Vita.

I likhet med Magicka er Helldivers et samarbeidsfokusert actionspill for opptil fire spillere der «friendly fire» alltid sørger for kaos. Foruten flerspillerdelen, som fungerer både lokalt og over nettet, byr også Helldivers på en historiedrevet enspillerkampanje.

Vi så nylig på oppfølgeren til Arrowheads mest kjente spill.
Magicka 2 vil vekke lysten til å kverke kompisene dine igjen »

Siste fra forsiden