– Stor sjanse for at Halo 5 kommer til PC

Halo-direktøren mener det ikke vil være vanskelig å få spillet på PC.

Microsoft

Dersom Halo 5: Guardians en gang i fremtiden skal komme til PC er det ikke mye som står i veien for det, forteller spilldirektør Frank O’Connor til Gamesradar. Under en livesendt gjennomspilling av de tre første oppdragene i spillet snakket O’Connor om Microsofts satsning på spill til Windows 10, noe han kunne se for seg at Halo 5 kanskje vil bli en del av:

Halo 5: Guardians kan dukke opp på PC i fremtiden.
343 Industries

– Det er stor sjanse for at Halo 5 kan dukke opp på PC. Vi har ingenting å annonsere på dette tidspunktet, men det ville ikke vært helt utenkelig, fortalte han.

Videre forklarer O’Connor at spillet er utviklet på en Intel-plattform, så å flytte det til PC vil derfor ikke være alt for vanskelig. Før PC-spillere lar forventningene ta fullstendig overhånd gjentar han imidlertid at han ikke har noe å annonsere per i dag.

Mye nytt i vente

Halo 5: Guardians er nå like rundt hjørnet, med spillets Xbox One-lansering satt til 27. oktober. Ifølge utvikler 343 Industries vil spillet by på en omfattende og episk historie som foregår på tvers av hele Halo-universet.

Historien vil fortelles fra perspektivet til to firemannslag av ulike typer SPARTAN-soldater. På den ene siden står Team Blue, med Master Chief i spissen, mens Fireteam Osiris på den andre siden ledes av Jameson Locke.

I Halo 5: Guardians virker samarbeid å være nøkkelen til suksess.

Under årets Gamescom-messe fikk vi en demonstrasjon av spillet, og mens det ikke har forandret seg drastisk fra sine forgjengere mente vår skribent at Halo 5 fortsatt har mye nytt å by på:

– Halo er seg selv likt, men den nye samarbeidsmekanikken åpner for mange taktisk utfordrende situasjoner spillerne kan bryne seg på. Spesielt på de høyeste vanskelighetsgradene tror jeg taktiske valg er et absolutt «must», skrev Jens Erik Vaaler i august.

Her er figurene du får spille som i Halo 5.
Master Chief står side om side med gamle venner »

Siste fra forsiden