Battlefield 1943 snart til PC

Stor suksess

Skytespillet har solgt i bøtter og spann på konsoll.

Battlefield 1943 er et lagbasert skytespill hvor spillerne får ta del i forenklede utgaver av noen av andre verdenskrigs viktigste slag. Handlingen foregår i Stillehavet, og fokuserer på kamphandlingene mellom USA og Japan. Spillerne kan bruke en rekke fremkomstmidler og våpen.

Spillet bygger på klassiske Battlefield 1942 på PC, og har med sitt fokus på eksplosiv action blitt en stor suksess på konsoll. I en bloggpost på det offisielle nettstedet forteller utviklerne at spillets 360-versjon er det Xbox Live Arcade-spillet som raskest har nådd én million solgte kopier.

På krigerferie i Stillehavet.

I tillegg forteller de at PC-tilhengere snart kan ta del i moroa. Opprinnelig skulle PC-versjonen komme i september i fjor, men så ble det utsatt til første kvartal 2010 (som nå straks er over). Konsollutgaven kom i fjor sommer.

En av grunnene til at spillet har blitt utsatt skal ha vært at utviklerne i EA-eide Digital Illusions prioriterte PC-versjonen av Bad Company 2 over Battlefield 1943 på samme format.

Når Battlefield 1943 lanseres på PC blir det sannsynligvis det siste vi hører fra det spillet. Med unntak av eventuelle oppdateringer for å fikse feil, er det nemlig ingen planer om å lansere nytt innhold for noen av versjonene.

Mulighetene for flere nye Battlefield-spill i samme stil er imidlertid til stede.

Les vår anmeldelse av Battlefield 1943 for konsoll for mer informasjon om dette spillet.

Siste fra forsiden