Valve med ny Steam-klient

Store oppgraderinger

Valve har lansert en betaversjon av ny og forbedret Steam-programvare.

For mange PC-eiere er Steam-programvaren like integrert i spillhverdagen deres som Xbox Live og PSN er for konsolleiere, så derfor er det store nyheter at Valve nå lanserer en ny og forbedret Steam-klient.

Den nye listen over spill.

Steam har over 25 millioner brukere, og det er nettopp disse mye av fokuset har vært på under utviklingen av den nye utgaven. Sosial interaksjon med andre gamere skal bli mye lettere, og du får blant annet mulighet til å se hvilke spill vennene dine har kjøpt direkte i Steam-butikken.

Dessuten blir det lettere å sortere og gruppere spillene du allerede har kjøpt, noe som er en god nyhet for de med mange spill i kontoen sin. Det blir dessuten lettere å finne "achievements" og slike ting.

Rent teknisk, er den største nyheten kanskje at Steam ikke lenger integrerer Internet Explorer, noe som bør få ting til å gå litt glattere, og funke bedre for de som har valgt å fjerne Microsofts nettleser fra systemet sitt.

Hvis du vil vite mer om den nye klienten kan du stikke innom Steams informasjonsside. Der får du også instruksjoner om hvordan du kan teste den selv.

Men før du hiver deg over, bør du lese litt i Steam-forumet for å se om det er noen alvorlige problemer (klienten ser for eksempel ut til å skape trøbbel for eiere av Modern Warfare 2).

Siste fra forsiden