Store romkamper for Star Wars: The Old Republic

BioWare har annonsert utvidelsespakken Galactic Starfighter.

Galactic Starfighter
BioWare

BioWare har annonsert den neste utvidelsen til det massive flerspillerrollespillet Star Wars: The Old Republic. Den heter Galactic Starfighter, og gir spillerne kontroll over en mengde ulike typer romskip som de kan bruke til å pulverisere hverandre med.

Massive eksplosjoner er alltid en fordel.

Spillerne kan oppgradere og skreddersy skipene sine på ulike måter, og ta dem med ut i romslag med opp til tolv spillere på hver side.

Blir tilgjengelig for alle i februar

En tidlig utgave av ekspansjonen bli tilgjengelig for abonnenter 3. desember i år. Spillere som har «preferred status» får tilgang 14. januar 2014. For alle andre blir utvidelsen tilgjengelig 4. februar.

I romfotball jager alle spillerne den store, oransje ballen.

– Målet med Star Wars: The Old Republic har alltid vært å involvere spillerne i deres eget Star Wars-eventyr, og store romslag er en vital del av å oppfylle den fantasien. Galactic Starfighter vil tilby en dyp opplevelse som vil fortsette å vokse over tid, sier lederen for BioWare Austin, Jeff Hickman.

Star Wars: The Old Republic er et massivt flerspillerspill som følger konflikten mellom republikken og imperiet. I starten var spillet kun tilgjengelig for de som betalte månedsavgift, men nå har utviklerne gått over til en «free to play»-modell der alle kan spille, men det fortsatt er en fordel å abonnere.

Du kan få mer informasjon om den kommende utvidelsen på det offisielle nettstedet.

Les også: Vår anmeldelse av Star Wars: The Old Republic
Les også: Star Wars: Galaxies legges ned

Siste fra forsiden