Storsatsingen The Crew kommer til høsten

Svi gummi i hele USA.

Ubisoft

Det svært ambisiøse bilspillet The Crew skal lanseres til høsten, har utgiver Ubisoft annonsert i en ny pressemelding. Tidligere var det meningen at spillet skulle komme tidlig dette året, men det ble utsatt i fjor og har altså nå fått spikret en høstlansering.

The Crew kommer til Xbox One, PS4 og Windows, og finner sted i en virtuell gjenskapning av USA. Det enorme landet har selvfølgelig blitt krympet kraftig for spillet, men det skal likevel ta halvannen time å kjøre fra kyst til kyst med en rask bil, ifølge utviklerne.

Massivt bilrollespill

Spillet kombinerer én- og flerspiller i samme pakke, og selv om du følger historien vil verden befolkes av venner og ukjente.

I tillegg har utviklerne tatt sjansen på å implementere MMORPG-elementer, hvor gode resultater gir deg egenskapspoeng som kan brukes til å oppgradere bilene dine.

I forbindelse med at utgiveren nå har gitt spillet et lanseringstidspunkt har de også gitt ut en fersk trailer, som viser spillet i aksjon.

The Crew er en av Ubisofts storsatsninger for den nye konsollgenerasjonen, og da spillet ble utsatt i fjor sa den mektige Ubisoft-sjefen Yves Guillemot at utsettelsen var et ledd i deres plan for å «vinne neste konsollgenerasjon».

Dette er ikke det eneste ambisiøse spillet Ubisoft koker sammen. Snart lanseres åpen verden-spillet Watch Dogs, og senere dukker det massive Tom Clancy-spillet The Division opp.

Siste fra forsiden