Storstrategi lar vente på seg

Storstrategi lar vente på seg

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det lovende strategispillet Ruse har lovet å revolusjonere strategisjangeren. Om Ubisoft vil lykkes med dette gjenstår ennå å se, men det er vanskelig å ikke ha store forventninger til dette spillet, som virker nyskapende til tross for andre verdenskrigs-settingen.

Ruse skulle opprinnelig lanseres i juni verden over. Dessverre har Ubisoft, gjennom sin Facebook-side, annonsert at spillet er utsatt i tre måneder. September er måneden vi endelig får lure fienden trill rundt med spillets patenterte «feller».

Ubisoft beklager utsettelsen, men fastslår at dette er det rette for spillet. Den ekstra tiden skal brukes på å implementere mange av fansens forslag og forbedre flerspilleren. Dette er basert på tilbakemeldinger fra spillere som har tatt del i beta-testene av spillet.

Dermed er det bare å smøre seg inn med tålmodighet. En nøyaktig ny dato for spillet har vi ikke fått, la oss bare håpe at dette ikke er et tegn på at spillet vil utsettes ytterligere.

Les også: Bioshock-MMO på vei?
Les også: Splinter Cell-stunt gikk skeis
Les også: Betal for å spille med jenter


(Kilde: CvG)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen