Strategiklassikere på GOG

De herlige spillene i Battle Isle-serien er ute på GOG, med geniale History Line som bonus.

Good Old Games er en spillbutikk som spesialiserer seg på DRM-frie versjoner av gamle spillklassikere for PC. For tiden jobber de med å relansere en del klassikere fra skattekisten til franske Ubisoft, og i forrige uke fikk vi det turbaserte strategispillet Heroes of Might & Magic IV og rollespillet Might & Magic VI.

I dag har nettstedet slått til med en stor, strategisk klassikersamling. Battle Isle Platinum er nemlig proppfull av turbasert moro fra The Settlers-skaper Blue Byte.

Battle Isle 2.

Pakken inkluderer Battle Isle 1 (samt Data Disk 1 og Battle Isle '93), Battle Isle 2 (inkludert Titan's Legacy), Battle Isle 3 og det til nå siste Battle Isle-spillet, Incubation (inkludert Wilderness-oppdragene). Og som om ikke det var nok, får vi History Line 1914-1918 på kjøpet.

Battle Isle-spillene er futuristiske strategispill av beste sort, med et enkelt og elegant regelsett og et kontrollsystem alle kan lære. Men på tross av at spillene er svært nybegynnervennlige, leverer de massevis av herlig dybde.

History Line representerte et forsøk på å bruke modellen fra Battle Isle-spillene til en ny serie, som skulle omhandle historiske kriger. Spillet finner sted under første verdenskrig, og er ikke bare et flott strategispill men byr på massevis av informasjon om krigen.

Pakken koster rett i underkant av ti dollar, altså cirka 55 kroner med dagens kurs.

Siste fra forsiden