Anno 1800 - Epic Games Store

Strategispillet Anno 1800 forlater Steam

Etter 16. april blir det kun mulig å få det fra Epic-butikken og Uplay.

Bilde. Ubisoft

Det neste innslaget i strategiserien Anno vil ikke være tilgjengelig for salg på Steam når spillet lanseres. Ubisoft har nemlig inngått en avtale med Epic Games om å selge Anno 1800 i Fortnites-utviklerens butikk i stedet, i tillegg til via Uplay.

Les også: Kaoset etter Metro Exodus' overgang til Epic -butikken fortsetter »

Legger du sammen sifrene i hvert Anno-spill blir svaret alltid ni.
Ubisoft

Overgangen følger eksklusivitetsavtalen Ubisoft og Epic inngikk om The Division 2. Skytespillet droppet også Steam, og utgiveren omtaler lanseringen på Epic Games Store som svært vellykket.

Kan forhåndsbestilles fra Steam

Mens Anno 1800 allerede er tilgjengelig for forhåndskjøp hos Epic, forsvinner det ikke fra Steam helt med én gang. Avtalen trer først i kraft på lanseringsdatoen 16. april, og alle som vil står dermed fritt til å forhåndsbestille Anno 1800 på Steam.

Ubisoft lover at de som velger Valve-butikken vil få både spillet og alt av fremtidig innhold og oppdateringer der. I tillegg vil Steam-spillere ha muligheten til å spille sammen med alle som kjøper Anno 1800 i andre butikker.

Den eneste forskjellen – annet enn at man altså ikke kan kjøpe spillet på Steam etter 16. april – gjelder tilgang på beta. Ubisoft avholder en åpen betatest for Anno 1800 fra 12. til 14. april, som kun blir tilgjengelig gjennom Epic Games Store og Uplay.

Du kan lese mer om hva avtalen betyr for Steam-kunder på nettsiden til Anno 1800.

Vår skribent var svært spent på Anno 1800 da vi fikk prøve det tidligere i år.
– Lite slår et godt bybyggerspill »

Siste fra forsiden