Street Fighter-film rett rundt hjørnet

Street Fighter: Legacy skal vise hvordan det skal gjøres.

Filmer basert på spillnavn har tidligere vist seg å være problematisk. Filmer som den kommende Prince of Persia: Sands of Time forsøker å gjøre denne oppfatningen til skamme. Det samme skal den nylig annonserte Street Fighter-filmen gjøre.

Street Fighter: Legacy er en kortfilm dedikert til den populære spillserien. Drivkraften bak filmen har vært Joey Ansah, kanskje mest kjent for sin rolle i The Bourne Ultimatum. Ansah er også en kampscene-koreograf.

Ansah er tilsynelatende stor fan av spillene, og han er lei av den dårlige behandlingen de elskede slåsskjempene har fått av filmbransjen. «Street Fighter» fra 1994, med Jean-Claude Van Damme står som et glimrende eksempel på hvordan det ikke skal gjøres. Ansah sikter på å lage noe så sjeldent som en god Street Fighter-film, og har fått tillatelse fra Capcom.

Top Gear-regissør Owen Trevor er hentet inn, og Anthony Wayne, medvirkende i 11 Bond-filmer er en av de som drar i spakene. Når det gjelder skuespillertalent har vi John Foo som Ryu og Christian Howard i rollen som Ken.

Street Fighter: Legacy vil gjøres tilgjengelig på nett allerede på torsdag. Her kan du se trailere fra filmen:

Les også:Stree Fighter til Iphone
Les også:Anmeldelse av Street Fighter 4
Les også:En hyllest til spillvrede-demonen


(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden