Super Mario i 3D

Nintendo avslører endelig at rørleggeren kommer på 3DS.

Da vi kikket på Nintendos 3DS et par uker tilbake lot vi oss imponere av teknologien, men slippspillene fikk ikke akkurat stående applaus.

Et av de mest åpenbare hullene var mangelen på et skikkelig, vaskekte Super Mario-spill. Vel, nå er det endelig bekreftet til den nye håndholdte konsollen.

Hurra, nytt spill!

– Nå lager jeg et nytt Super Mario-spill til 3DS, og jeg ønsker så snart som mulig å vise frem spillet og hvordan det vil bli, sier Nintendos sjefsdesigner Shigeru Miyamoto til utviklerens offisielle nettsted.

Akkurat når det skjer er ikke kjent, men vi kan jo håpe på GDC i San Francisco i slutten av måneden. Der vil nemlig Nintendo-president Satoru Iwata tale for menigheten, og Gamer.no kommer selvsagt til å være på plass.

Totalt har Super Mario Bros.-serien solgt 172 millioner eksemplarer på verdensbasis de 25 årene den har eksistert. En av de nylige suksessene er New Super Mario Bros. DS, som solgte 3,73 millioner i perioden oktober-desember 2010, og 26,2 millioner totalt.

Da er det ikke rart man vil ha rørleggeren på 3DS, så raskt som mulig.

3DS, som lar spilleren få oppleve 3D uten å bruke briller, lanseres i Japan i slutten av denne måneden. Vi får konsollen på tampen av mars.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden