Super Meat Boy straks til PC

Mens Wii-eierne må vente.

Plattformspillet Super Meat Boy har fått massevis av ros etter sin lansering på Xbox Live Arcade. Nå er det klart at PC-versjonen vil komme i løpet av siste uke i november. Denne lanseres på Steam og andre digitale distribusjonsportaler (kun Steam-utgaven får «achievements»).

Plattform-moro med kjøttklump.

For Wii-eierne er imidlertid situasjonen litt mindre hyggelig. Utviklerne sliter med å få redusert plassen spillet krever til under 50 MB, som er nødvendig for WiiWare-spill. Derfor er det ikke noe håp om en Wii-versjon i november.

Utviklerne har forøvrig også bekreftet at spillet skal lanseres på Mac på et senere tidspunkt. Alle nyhetene kommer via utviklerens Twitter-konto.

Super Meat Boy er et todimensjonalt plattformspill av den gamle, hardbarkede skolen. Du spiller en kjøttklump som må forsøke å redde kjæresten sin (et vesen laget av bandasjer) fra et ondt foster i en krukke.

Handlingen foregår i alt fra hjemsøkte sykehus til helvete, og spillet byr på over 300 nivåer. Fokus er på refleksfokusert plattformaction, og vi loves store fiendesjefer og massevis av skjulte hemmeligheter.

Utviklerne har allerede fortalt at de ikke ønsker å lage noen oppfølger. De vil i stedet fokusere på nye ting.

Siste fra forsiden