Crackdown 2-demo ute nå

Supermenn på byen

Microsoft gir oss en smaksprøve før lanseringen.

En oppfølger til actionspillet Crackdown er rett rundt hjørnet, og ifølge vår ferske sniktitt vanker det mer av den samme moroa som i originalen. Det har lenge vært lovet en demo av Crackdown 2, og nå kan du laste den ned på Xbox Live.

Ungdommen nå til dags.

Crackdown 2 lar deg løpe, hoppe, kjøre og skyte deg gjennom en storby befolket av ekle mutanter og tungt bevæpnede borgere. Som i det første spillet kan du utvikle egenskapene til spillfiguren din ved å finne grønne kuler som er spredt gjennom byen. Disse gir erfaringspoeng til egenskapene dine, og når du har sanket nok kuler belønnes du med bedre utgaver av disse.

Demoen skal la deg teste både enspillermodusen og den nettbaserte samarbeidsmodusen for opptil fire spillere. Du får også muligheten til å bygge opp egenskapene dine via kulesanking, og for å gi deg en smakebit på hvordan de utvikler seg er kulene verdt flere erfaringspoeng enn i fullversjonen. Hvor store områder du får utforske eller hvor lenge demoen varer står det dessverre ingenting om i pressemeldingen.

Crackdown 2 skal ligge i butikkene fra 9. juli. I likhet med sin forgjenger er det eksklusivt til Xbox 360.

Siste fra forsiden