Svenske Cloudbuilt byr på parkour-inspirert action

Fargerikt plattformspill for erfarne spillere.

Coilworks

Cloudbuilt er et futuristisk plattform/actionspill inspirert av gatesporten parkour. Her får du imidlertid en jetpack på ryggen og muligheten til å manipulere fysikkens lover, så det er ikke helt som virkelighetens versjon.

Spillet foregår i mystiske, svevende ruiner langt over skyene, og om du skulle falle ned blir resultatet sannsynligvis ikke særlig pent. I tillegg til høyden utfordres du blant annet av fiender som forsøker å ta deg av dage.

Laget for erfarne spillere

Utviklerne i det svenske spillstudioet Coilworks lover et utfordrende spill for erfarne spillere, som byr på rask action og et kontrollsystem som gir deg stor frihet. Miljøene skal også være åpne nok til at du kan velge ulike ruter og tilnærmingsmåter.

Spillet skilter med over 20 nivåer, og fire separate avslutninger. Du kan også konkurrere på nettbaserte poengtavler, for å se om du klarer å hamle opp med de beste spillerne.

Cloudbuilt gis ut av Rising Star Games, et selskap vi vanligvis forbinder med japanske konsollspill. Det har allerede sust gjennom Greenlight-prosessen, og vil lanseres på Steam i løpet av året.

Dette er forøvrig ikke det eneste parkour-inspirerte spillet under utvikling i Sverige. Den moderne klassikeren Mirror's Edge er nemlig i ferd med å få en oppfølger.

Siste fra forsiden