Svenskene leker med tidsmaskinen
(Bilde: Defrost Games)

Svenskene leker med tidsmaskinen

Project Temporality svir de små grå på Steam neste uke.

Project Temporality er et tredjepersons hjernetrimspill hvor du må samarbeide med deg selv ved hjelp av tidsreiser.

Lek med tiden

Spillet lar deg spole fritt frem og tilbake i tid, og du kan også når som helst splitte ut en ny tidslinje. Hvis du trenger å være to steder samtidig kan du med andre ord lage to versjoner av deg selv, som opererer uavhengig av hverandre og gjør det som trengs.

Trailer fra spillet.

Dette er selvsagt bare starten på moroa, og jo lenger du kommer ut i spillet, jo mer djevelske blir utfordringene du møter. Men spillet vil også forsøke å fortelle en historie underveis. I en pressemelding sier utviklerne følgende:

– Å utforske miljøene vil ta deg gjennom en historie om menneskelig undertrykkelse, opplevd av ulike mennesker i ulike situasjoner. Vi føler sterkt for at historier i spill skal forsøke å kommunisere noe til spillerne uten å presse det på dem. Noen vil kun se det som et spill, andre vil grave dypere.

Project Temporality vil lanseres på Steam og «over 70 digitale distribusjonskanaler» den 20. mai, etter å ha fått en sniklansering på Desura tidligere i år. Det utvikles av Defrost Games, et svensk studio som ble startet i 2010. Det endelige spillet er et resultat av fire års arbeid på kveldstid og i helger.

Mer tidsreiser får du forøvrig i Thinking With Time Machines, en gratismodifikasjon for den moderne klassikeren Portal 2.

Project Temporality

Windows
Slippdato: 20. mai 2014
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Defrost Games
Utgiver: slettmegtakk

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen