Ny bilsimulator fra SimBin

Svensker kunngjør Race On

Simulatorfrelste kan nå glede seg til et nytt PC-spill fra SimBin.

SimBin elsker å lage bilsimulatorer, og nå har de kunngjort sitt nyeste PC-prosjekt. Race On er et omfattende bilspill som inneholder flere racingdisipliner og tonnevis av baner og biler.

Først (og kanskje fremst) har vi hele World Touring Car Championship-sesongen 2008, gjenskapt ned til minste detalj, med alle bilene og de 12 banene fra mesterskapet.

I tillegg får vi massevis av action med Detroit Muscle Cars, amerikanske biler med flere hestekrefter enn det som sunt er. SimBin har også inkludert Formula Masters, for de som aldri får nok fart.

Som en ekstra bonus har selskapet inkludert alt innholdet fra STCC: The Game, som tar for seg det svenske standardbilmesterskapet. Her får du syv nordiske baner og seks unike bilmodeller.

Totalt får bilspillfanatikere altså unike bilmodeller (hvorav 16 er nye) i 17 klasser, med over 450 variasjoner, samt 30 ulike baner (hvorav 12 er nye) og 17 alternative ruter.

Ellers loves vi selvsagt den høye realismefaktoren SimBin er kjent for. Spillet skal lanseres i løpet av årets andre kvartal.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden