Sverd og motorsykler fra Capcom

Bli landeveiens skrekk med spreke, spillbaserte jernvarer.

Den japanske spillgiganten Capcom lar deg slippe håndkontrollen og trå klampen i bånn i det virkelige liv.

Capcoms amerikanske blogg viser frem planer og prototype til en Resident Evil-motorsykkel, komplett med pansrede dekk, to .50-kalibers magnumrevolvere og ikke minst godt med plass til helbredende urter om uhellet skulle være ute. I tillegg har den pigger til beskyttelse mot zombier, så nå har du anledning til å være ekstra godt rustet før neste invasjon.

Doningen utvikles av Savage Cycles som holder til i Maryland og har over 15 års erfaring med spesialbygde motorsykler. Den første av et svært begrenset opplag skal være ferdig i januar, og vi venter spent på å se hva vidunderet vil koste.

Hvis motorsykkelen ikke er mandig nok for deg kan du svinge dette lange, skarpe og ikke minst stilfulle sverdet av Red Queen fra Devil May Cry 4. Interessant nok er skjeftet utformet som gasshåndtaket på en motorsykkel, slik at du samtidig får den gode Hells Angels-følelsen du garantert mangler hvis du kjøper slikt.

Sverdet kan skaffes via Capcom Store og koster rundt 1300 norske kroner.

Vi håper dette er et ledd i planen om å gjøre Capcom til et vaskeekte livsstilsmerke, og at drakten til Vanessa Z. Schneider fra P.N.03 står på tapeten. Kanskje vi får noen av armkanonene til Mega Man også?

(Kilder: Eurogamer, Kotaku)

Siste fra forsiden