Synes du PC-kontrollene til Dragon Age: Inquisition er håpløse?

BioWares nyeste patch bedrer situasjonen, men lover mer.

Eventyret har blitt litt mer feilfritt.
EA

BioWare har sluppet en ny oppdatering til Dragon Age: Inquisition, samt fremlagt ruta for videre oppdateringer.

Den nye oppdateringen rulles ut til nesten alle plattformer i dag, den 9. desember. Xbox One er stakkaren som må vente litt ekstra, men BioWare forsikrer om at den er på vei i et blogginnlegg.

Har begynt å fikse PC-grensesnittet

Etter slipp fikk Dragon Age: Inquisition en del pepper for hvordan kontrollene var lagt opp for PC-publikumet. Mange var misfornøyde med hvordan man blant annet måtte bevege seg bort til objekter før figuren reagerte, i stedet for å bare klikke med musen. At det taktiske kameraet, som zoomer opp og ut til en mer oversiktlig vinkel, ikke gikk langt nok ut, var en annen bekymring.

Dragon Age: Inquisition var flott, men en del PC-spillere slet.

Med denne oppdateringen har utvikleren begynt planene for å rette på dette, og har allerede gjort noen endringer i grensesnittet. De er dog langt fra ferdige.

– I neste omgang ønsker vi å prioritere mus- og tastatur-kontrollene. Vi jobber med å finne ut hvordan vi kan utvide funksjonaliteten og brukervennligheten for PC-publikumet, basert på spesifikke ønsker fra spillerne, står det i de planlagte endringene.

Mer stabilitet

Det andre som sikkert vil glede en god del er stabilitetsoppdateringer. Tekniske problemer skal ha blitt skrapt ut av spillet på alle plattformer, slik som problemer med oppdrag, kunstig intelligens og lydproblemer. For de som har opplevd vanskelige tilstander på PC, særlig med grafikkort-funksjonaliteten Mantle på AMD-kort, skal spillet nå yte bedre.

Dragon Age: Inquisition fikk god omtale av oss.

Fremover ønsker BioWare å legge til mer innhold i spillet, og nevner at det er en del de dessverre ikke rakk å fullføre før lansering som nå er på vei.

– Vi kommer til å skape disse nye egenskapene og det nye innholdet, og legger de inn i spillet over tid, fordi vi elsker våre Dragon Age: Inquisition-spillere. Flerspillerbiten vil også få jevnlige innholdsoppdateringer.

For vår anmelder var Dragon Age: Inquisition høstens høydepunkt:
– Du trenger knapt kjøpe andre spill på denne siden av nyttår »

Vi laget også en video der vi viste frem spillet på konsoll.
Se oss spille en god del av Dragon Age: Inquisition »

Siste fra forsiden