Valheim: Mistlands

Tåka setter inn i den neste store Valheim-oppdateringen

Early access-suksessen introduserer nye fiender og byggemuligheter i et helt nytt område.

Det vikinginspirerte overlevelsesspillet Valheim tok så til de grader av i fjor, med en meget vellykket early access-lansering på Steam. Nesten to år senere er det fortsatt et femsifret antall spillere som holder på hver dag, og nå får de enda mer å pusle med.

Utvikler Iron Gate Studios slapp denne uken en rekke detaljer om kalt Valheim: Mistlands. Utvidelsen introduserer et helt nytt område til spillet, med flere farer og muligheter å utforske.

Blant annet lover teamet ni nye fiendetyper og en egen Mistlands-sjefsfiende. I tillegg kommer en haug med byggematerialer, flere ting å bygge, en oppdatering til fisking og en utvidelse til spillets lydspor – samt flere andre ting som du kan lese om på spillets nettsider.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Noen dato for utvidelsen er enda ikke satt, men ivrige spillere kan få teste opplegget allerede nå. Iron Gate har nemlig rullet ut Mistlands-oppdateringen til spillets testservere, åpent for alle som er interessert i å prøve seg.

For å få tilgang må du høyreklikke på Valheim i Steam og trykke på «Properties». Inne i menyen velger du betaer og taster inn koden «yesimadebackups», som lar deg laste ned oppdateringen.

For de på PC Game Pass må man inn på Xbox Insider Hub-appen og lete frem Valheim Public Test under «Previews»-fanen. Her velger man «Join» og får etter hvert opp muligheten til å installere testserveren via Microsoft-butikken.

Iron Gate påpeker at dette er en testversjon, og at man kan støte på problemer. Det anbefales derfor at man tar kopier av lagringsfilene sine før man går i gang. Videre ber utvikleren om at testspillere ungår å spolere overraskelsene som venter i Valheim: Mistlands.

LES OGSÅ: Valheim-spiller har gjenskapt Stormwind-havna fra World of Warcraft »

Siste fra forsiden