Tar Uncharted-serien turen til Fredrikstad?

Nathan Drake har ihvertfall flybilletten klar.

Original sak:

Etter storsuksessen med både Uncharted 1 og 2 kom det vel ikke som noen overraskelse at Naughty Dog planla en oppfølger, faktisk har det allerede blitt snikannonsert av mannen bak stemmen til hovedpersonen, Nolan North.

En ny "annonsering" kommer denne gangen fra litt mer offisielt hold, nemlig den europeiske Sony-avdelingen, og mest interessant denne gangen er nok det at Naughty Dog ser ut til å legge Uncharted 3 til norske trakter.

Merkelig markedsføring via en tysk spillside hinter sterkt til at det neste eventyret med Nathan Drake vil følge i Amundsens fotstpor. Det er Nathan Drake selv som står bak uttalelsen:

– This is probably crazy, but I'm looking into it. Flying to Fredrikstad, Amundsen's home town. I must know!

Fredrikstad er som sagt Roald Amundsens hjemby, mannen som for (tidligere) uinteresserte var den første i verden som nådde begge polene.

Amundsen og Fridtjof Nansen ble gjenom sine reiser tidlig på 1900-tallet hele Norges nasjonalhelter, og var blant de første som tok i bruk både luftskip og fly i utforskingen.

Under redningsoppdraget av luftskipet "Italia" i 1928, havarerte Amundsens fly i nærheten av Bjørnøya, utenfor Svalbard. Selv om diverse gjenstander fra flyet hans drev i land på Bjørnøya, ble Amundsen selv aldri funnet.

En av vrakdelene, en bensintank, hadde til og med blitt forsøkt reparert, noe som tyder på at noen overlevde flystyrten. Dette er bare ett av mange mysterier vi kanskje får ta del av i oppfølgeren til Uncharted-serien.

Rykteflommen startes rett før E3, så da kan spekulasjonene sette i gang. Er det nedlastbart innhold til Uncharted 2 det er snakk om, eller er det et helt nytt spill?

Spillverket holder deg selvfølgelig oppdatert fra E3.

Oppdatert:

I følge det Kotaku er det dessverre ikke snakk om noen ordentlige hint til en oppfølger her. Dette er ikke en del av noen som helst markedsføring for et kommende Uncharted-spill. Meldingene fra Drake var reelle, men i dette tilfellet var det bare PR-ansvarlige for Sony Europe som ble litt ivrige.

Les også
Anmeldelse: Uncharted 2: Among Thieves

(Kilde: Meinvz, via Kotaku)

Siste fra forsiden