Tar Call of Duty turen til melkeveien?

Tar Call of Duty turen til melkeveien?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Activision har uttalt flere ganger at vi vil få flere spill i den superpopulære Call of Duty-serien, som for tiden er aktuell med storsatsingen Black Ops. Nøyaktig hva vi kan vente oss aner ingen andre enn kanskje Activision selv, men nå tyder en rapport Gamasutra visstnok har fått i hendene på at det neste CoD-spillet blir av den mer futuristiske typen.

Ifølge Gamasutra er det den mystiske utvikleren Sledgehammer som står for utviklingen av det kommende ikke-titulerte spillet, som visstnok skal foregå i verdensrommet med ordentlige rom-marinesoldater.

Call of Duty-spillene har til nå ikke vært redde for å forandre seg. Serien har gått fra å være en ren andre verdenskrig-affære til å bli moderne krigføring, for så å hoppe tilbake til den kalde krigen med Black Ops.

Activision har tidligere tatt patent på spillnavnene Call of Duty: Advanced Warfare, Future Warfare, Secret Warfare – og kanskje mest indikativt – Call of Duty: Space Warfare.

Kan det neste spillet virkelig bli skytespillversjonen av Starcraft?

Les også: Anmeldelse: Call of Duty: Modern Warfare 2
Les også: Nekter å selge Modern Warfare 2
Les også: Modern Warfare 2 slaktes av brukerne


(Kilde: CvG)

Call of Duty: Modern Warfare 2

PS3
Slippdato: 10. november 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Infinity Ward
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen