Tecmo kunngjør Ninja Gaiden 2

Det kritikerroste actionspillet Ninja Gaiden får en Xbox 360-eksklusiv etterfølger til neste år.

Ninja Gaiden 2 gir oss igjen kontroll over ninjaen Ryu Hayabusa, som legger ut på et actionspekket eventyr for å hevne klanen sin og hindre menneskehetens ødeleggelse. Ved hjelp av en rekke spenstige og brutale kampbevegelser må Ryu navigere seg gjennom en verden full av utfordringer og farer.

I forhold til den populære forgjengeren, kan vi se frem til en helt ny spillmotor, massevis av nye fiender, våpen og eventyr. Mye av handlingen foregår i tillegg til vanns, noe som skal være både vakkert og spennende.

Forgjengeren er sannsynligvis et av de vanskeligste spillene til Xbox, men Ninja Gaiden 2 ser ikke ut til å bli like vanskelig å spille. Tecmo legger nemlig til en rekke vanskelighetsgrader og et system som gradvis gir deg helsen tilbake mens du spiller. På den måten håper Tecmo også å tiltrekke seg vanlige spillere, og ikke bare kjernegamere.

Handlingen foregår i varierte omgivelser, fra Tokyo til New York og en guffen underverden. Utviklerne tror at enspillerkampanjen vil ta omtrent 30 timer å spille gjennom. Den nye grafikkmotoren skal i tillegg sikre at omgivelsene blir svært lekre, slik at alle omgivelsene blir verd å glede seg til.

Ninja Gaiden 2 skal lanseres til neste år, kun for Xbox 360.

Siste fra forsiden