Back to the Future blir spill

Telltale har kontroll på tiden

Telltale har mer enn Jurassic Park på gang.

I går kunne vi fortelle at den amerikanske eventyrspillutvikleren Telltale Games hadde sikret seg rettighetene til å lage en serie episodebaserte eventyr basert på Jurassic Park-universet. Nå er det klart at de har nok et lisensiert prosjekt på gang.

Back to the Future har blitt spillmatisert tidligere (bilde: Mobygames).

Ifølge en pressemelding jobbes det nemlig med en serie spill basert på åttitallsfilmene Back to the Future. På samme måte som Jurassic Park-spillene vil Back to the Future-sesongen debutere til høsten. Begge seriene lanseres for det meste av spillplattformer (Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PC og Mac).

– Jurassic Park og Back to the Future er to av våre mest populære eiendommer. Vi har vært veldig interessert i å bringe dem til det interaktive mediet, men de passer ikke akkurat så godt til det stereotypiske skytespillgameplayet, sier Universal Studios-mann Bill Kispert.

Telltale er kjent for sine episodebaserte og stort sett ikke-voldelige eventyrspill, og har blant annet stått for Sam & Max-sesongene, Tales of Monkey Island og eventyrspillene om Wallace & Gromit.

De forteller at de nye spillene deres skal ta for seg helt nye historier i Back to the Future og Jurassic Park-universene. Back to the Future-serien kan inkludere en tur tilbake til syttitallet, sier Telltale-mann Dan Connors.

Det blir spennende å se om Telltale får med seg Back to the Future-skuespillerne Michael J. Fox og Christopher Lloyd på laget. Vi krysser fingrene.

Siste fra forsiden